InMotion Hosting Support Center

Setting up a CNAME record for a subdomain

Category: Domain Names

2012-05-21 5:48 pm EST

Hits: 3,033

I am trying to set up Zendesk for customer support. I created a subdomain ( Zendesk says I need to set up a CNAME record to point to their site (

But, when I try to add the CNAME record, I get an error when I enter in the "Name" field:

That name is reserved (already in use).

Any suggestions on what I am doing wrong?

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.



35,060 Points
2012-05-21 6:37 pm EST
Hello MikeD,

You are getting that error because you seem to have the domain already in an A record. If you're really trying to use "" - I'm pretty sure that is not available. You can have either an A record or a C record for the subdomain name - you can't have both (assuming you're referring to Remove the A record and then try it. If you continue to have difficulty, you may need to contact technical support - they can set the DNS for you as well.

If you have any further questions, please contact technical support or leave a comment at the bottom of the page.


Arnel C.

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Need more Help?


Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail:
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!