Just getting started, can't seem to login to web builder


charlesmcclary
Asked:
2012-10-09 6:10 am EST

Hits: 391
I'm just getting started and can log into cPanel OK however I'm trying to access Premium Web Builder (which I think I have installed) and my login info is not recognized.

Charlie

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

OTHER ANSWERS

0

Scott
Staff
18,373 Points
2012-10-09 9:23 am EST
Hello charlesmcclary,

It seems that the builder account did not finish setting up properly. We had a Tier 2 technician set that up for you. You can now access the builder from your AMP. Be sure to reset the builder password first.

Once logged into AMP, go to the 'Account & Billing Details' section on the left side menu pane. Then click "details". On this page, under the product category you should see the web builder entry and select reset password.

Best Regards,
Scott M

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!
Ask a Question

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!