Formmail.pl irratic behavior from some computers and not others.

Avatar
  • Answered
I have Formmail set up as per the instructions. It works almost all the time, but when invoked from one group of computers with nothing in common other than location, the mail doesn't arrive.
Avatar
Arn
Hello Webwriter, I was actually able to find your domain and take a look at the website. I took a look at the email log for "brad" and I could find no errors. I could not view the log for the Yahoo email recipient of the email form. Can you please describe where you are sending email from that it is not working? Or how you're sending it (in terms of the email content)? Here's an example of the log when testing the sending mail: 2014-07-15 11:54:57 [14134] 1X7547-0003e8-E5 => [email protected] F= P= R=lookuphost T=remote_smtp S=1782 H=mx1c40.carrierzone.com [6x.2x.1xx.xxx]:25 C="250 2.0.0 s6FFsslV014823 Message accepted for delivery" QT=6s DT=4s I've obfuscated the identifying info on this log entry, but it basically indicates that the email from the form was sent successfully. I went through the entire log and ALL of them looked sent successfully. It is very possible that emails may have been moved into a junk / spam folder. We need a little more detail from you on how you're sending the email to see if we can identify why you're having the problem. Apologies for the continued issue. Please provide us a little more detail and we would be happy to look into the matter. Regards, Arnel C.
Avatar
Arn
Hello Webwriter,

Sorry to hear about the problems with the emails. Since you've given us very little information on your website or any specific error messages or bounces, it would be very difficult for us to troubleshoot your problem. If you could provide at least account information (if you're hosted with us), and also the process in which you're seeing the problem occur. For example, you're saying that the problem occurs from a certain group of computers. Are sending emails to them? Or are you accessing a website with these computers and then trying to send an email through the website? What are the steps to duplicate the problem?

Please provide us the information and we would happy to look into the matter further.

Regards,
Arnel C.