InMotion Hosting Support Center

Website won't load. No response from server.

Category: Website

InMotionFans
n/a Points
Asked:
2015-05-01 7:20 pm EST

Hits: 903
We did a deployment earlier in the day, and it worked just fine. The site has a MySQL component to it, which we updated as well.
Then after a few UI issues were pointed out, we made some changes and redeployed. Since then, our entire domain has been unreachable. We don't get any errors, just a constant loading sign on the chrome tab.
The project itself is Java/Spring framework based. I doubt the problem is in the project, but don't really know what might be relevant at this point.
Any help will be greatly appreciated!
Thank you.

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

OTHER ANSWERS

0

John-Paul
Staff
30,400 Points
2015-05-01 7:36 pm EST
Hello,

Thank you for contacting us about your website not loading. When I navigated to your website, I see an "under construction" page, which confirms the server is responding. You can also verify with a Ping & Traceroute test.

We are happy to help troubleshoot further, but will need some additional information. Can you provide specific steps, so we can replicate and see the issue?

If you have any further questions, feel free to post them below.

Thank you,
John-Paul B

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Support Center Login

Our Login page has moved, Click the button below to be taken to the login page.

Social Media Login

   
Social Login Joomla

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!