InMotion Hosting Support Center

Questions

826 Views
1 Answer
I am having an issue where in any subfolder of my addon domain a 404 when you try and access any .html files Example: www.addonname.com/somefolder...
Rchristiani 2013-03-17 09:42 pm EST
825 Views
1 Answer
I made my site with dreamweaver it has a number of images, of giff, jpg and png types. When the pages are accessed on the local computer on which the ...
AndrewWebb 2012-05-21 08:42 am EST
803 Views
1 Answer
Do you have any suggestions for how to handle hover on touch screens. hilmarholyrosary.org is the one of the sites I'm having issues with.
InMotionFans 2013-11-29 05:48 pm EST
773 Views
1 Answer
Hi - I am developing a customer site which will be loaded on IHM when finsihed. I have an mp4 video in a folder with some very simple HTML 5 code in...
vincej 2013-03-27 11:11 pm EST
770 Views
1 Answer
Do you guys have some old json extension bundled with PHP? I have the same version of PHP on my local machine that you have. Everything else is the s...
kleeh 2012-05-22 11:36 am EST
766 Views
1 Answer
My website www.seagypsypress.com is down. It wont load into any browser. Cpanel will not load either and will not show any file structure. Also, email...
Seagypsypress 2013-11-09 02:58 am EST
752 Views
1 Answer
Client has inmotion hosts their websites (2) but can't remember their login - how can they get
InMotionFans 2013-10-30 11:16 am EST
738 Views
1 Answer
My website just started displaying this error. Error Establishing a database connection It was working fine, I was actually in the middle of maki...
KristenH 2013-07-17 04:40 pm EST
735 Views
1 Answer
I have a cgi script on my site, called by www.mcafee.cc/Journal/index.html I created a folder named cgi-bin in /Journal and placed the script, sear...
Preston 2012-10-04 01:43 pm EST
733 Views
1 Answer
We need to access some old pages that were posted using Frontpage. They were removed from the website when they were out of date and we no longer ha...
Magwitch 2013-11-04 10:25 am EST
730 Views
1 Answer
I had a working slider on my webpage before I uploaded it but now all I get is a black slide. I'm not getting any 404s on my images according to...
Nameless 2012-08-07 10:57 pm EST
719 Views
1 Answer
On my computer it works fine but when I upload it to the server it will not work. This is my fortjacksonrobotics.com domain. It is on my photos page...
back2michael 2012-05-17 12:28 am EST
703 Views
1 Answer
I recently manually installed Gallery3 application and created an album and uploaded a photo. However, the photo does not show up on the site. url :...
accphoto 2012-03-26 06:14 am EST
703 Views
1 Answer
I cannot get to my website or login to its wordpress dashboard. Both result in...... Warning: require_once(/home/caviar6/public_html/sussurro/wp-co...
caviarpt 2012-07-09 10:12 am EST
702 Views
1 Answer
I'm using RapidWeaver 5 to make my site and when I publish the site, no matter what I try, it either does nothing (just sits there for hours) or ...
JMitten 2013-03-22 05:41 pm EST

Support Center Login

Social Media Login

   
Social Login Joomla

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!