InMotion Hosting Support Center

Images Not Showing After Adding Free SSL

Category: Ssl

InMotionFans
n/a Points
Asked:
2017-10-05 12:54 am EST

Hits: 477
I have a site that is just css and html. I just added the free ssl offered at inmotionhosting and it displays a lock icon but none of my images are displayed. I've tried absolute reference in the code and other reference but nothing is working so far. Everything works fine in http. Any thoughts?

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

OTHER ANSWERS

0

John-Paul
Staff
31,633 Points
2017-10-05 11:28 am EST
Hello,

Thank you for your question regarding images not showing after adding the Free SSL. When I tested some of your images in a browser over 'https' I get a 403 error. This is typically caused by Incorrect File Permissions, or when a "No Index" in .htaccess file is improperly used. Steps for correcting this are covered in our 403 Forbidden Error guide.

Thank you,
John-Paul

You must login before you can post a comment about this answer.

Well the easy fix was to disable Hotlink protection. Not sure about this other solution but I'm surprised the support tech I was chatting with last night didn't recognize that as a potential problem eventhough I suggested it might be.
bluesk35
3 Points
2017-10-05 1:15 pm EST
Like this Question?

Forum Login

You are NOT logged in. You can still browse our Support Center.

To participate within our Community Support Forum:

Need more Help?

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!