InMotion Hosting Support Center

Prestashop not redirecting to correct CMS page

Category: Prestashop 15

VAULT
Asked:
2016-05-12 7:28 pm EST

Hits: 207
Hi,

Inmotion has really screwed me over this time. I requested a website back up to a save from before this was a problem and they couldn't back up to it because they didn't stop the automatic back up system from writing over my previous back up. So I have no other way to fix this than help from my fellow community members.
I am receiving this error: [Thu May 12 18:23:20.599594 2016] [:error] [pid 150961:tid 140643388335872] [client 98.27.1.154:62545] Failed loading /opt/php56/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20131226/: /opt/php56/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20131226/: cannot read file data: Is a directory, referer: https://www.***********.com/index.php?controller=warranty

I have no idea what this means as I am quite new to Prestashop. Can anyone offer some insight?

Thanks,
Zack

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

Best answer chosen by User

0

John-Paul
Staff
31,633 Points
2016-05-12 8:01 pm EST
Hello Zack,

Thank you for your question regarding PrestaShop not redirecting to the correct CMS page. I definitely understand your frustration. Since redirects are often controlled by .htaccess rules, renaming your .htaccess file is a good first step.

I always recommend enabling error reporting in PrestaShop any time you are troubleshooting issues, as it may provide additional error details.

Since these seem like a PHP related errors try renaming your php.ini file, which will cause your site to use the default server settings. Next, try changing your PHP version, such as switching to PHP 5.4.

Also, review what you were working on when this problem started occurring. For example, if you edited some code, or installed a plugin, try removing it.

Instead of relying on the emergency backups, I highly recommend performing a backup before making any untested changes to your live site. You can create a complete cPanel backup, partial backups (of your site files/database), or even backups via Softaculous at any time.

Best Regards,
John-Paul

You must login before you can post a comment about this answer.

John-Paul,

The last thing I was working on was the smart blog module and having an SSL installed on the website through inmotion. I have not done anything to make this happen from what I can see.
VAULT
86 Points
2016-05-14 12:54 am EST
Hello Vault,

Have you performed the steps that John Paul laid out for you? Were they not helpful? What did the error reporting say? I see a 404 when using the URL you provided, but when I visit the link on the menu that points to the Warranty page, it works. There is clearly something amiss in the setup somewhere that is pointing to the wrong URL.

Kindest Regards,
Scott M
scott
43,761 Points
Staff
2016-05-16 1:33 pm EST
Scott,

I have since resolved the issue!

Thanks,
Zack
VAULT
86 Points
2016-05-20 3:26 pm EST
Like this Question?

Related Articles

Forum Login

You are NOT logged in. You can still browse our Support Center.

To participate within our Community Support Forum:

Need more Help?

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!