InMotion Hosting Support Center

Follow up on Top Horizontal menu issue

Category: Prestashop 15

InMotionFans
n/a Points
Asked:
2015-05-20 8:44 pm EST

Hits: 64
Scott,
Got your message. Yes, the TOP HORIZONTAL MENU is working fine but when I try to do a custom link for the blog it is adding the.. /en/ ..to the address. This has to be solved, please advise. I am going to put the BLOG link on the menu for you to look at.

r,

Bruce

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

OTHER ANSWERS

0

Arn
Staff
42,973 Points
2015-05-20 8:46 pm EST
Hello Bruce,

Sorry for the delay in the answer to this question and for your apparent problem. I had talked to Scott earlier about this issue, as he had already looked at this same question. When we were looking at the link to the blog that you mentioned above we were not seeing the the "en" portion that you're describing. The link was working for us. Can you specify the area of the problem if it's still happening? We did not see where the problem was occurring. If you can tell us how to duplicate the problem, then we should be able to investigate the issue further.

Apologies again that this is not a direct answer to the question you've asked. If you have any further questions or comments, please let us know.

Regards,
Arnel C.

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Related Articles

Forum Login

You are NOT logged in. You can still browse our Support Center.

To participate within our Community Support Forum:

Need more Help?

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!