InMotion Hosting Support Center

have followed all instructions for iweb however still get a 404 msg.

Category: Iweb

clayman
Asked:
2013-01-18 2:52 pm EST

Hits: 577

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

OTHER ANSWERS

0

JacobIMH
Staff
9,968 Points
2013-01-18 3:08 pm EST
Hello clayman, and thanks for your question.

I have gone ahead and corrected these issues for you. It looks like you had uploaded your website files into a directory called /example.com_public_html/ in your home directory on the server.

Any files that you want accessible to people on the Internet from their web-browser you'll want to place into the /public_html/ directory on the server.

So basically all I did was rename your directory to /public_html/ and this fixed the issue.

This is explained in our article on how to publish with iWeb. Specifically you need to make sure you have these settings set:

Publish To: FTP Server
Site Name: public_html

Please let us know if you're having any further issues at all.

- Jacob

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Support Center Login

Social Media Login

   
Social Login Joomla

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!
Ask a Question

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!