InMotion Hosting Support Center

Subdomain not working

Category: Domain Names

Griffin0991
Asked:
2012-10-09 2:20 pm EST

Hits: 1,065
Hello,

I'm attempting to add a subdomain (store.ourwebsite.com) but it never seems to work, even after waiting more than 24 hours to propagate, pinging the website, and checking http://www.whatsmydns.net to see if it works anywhere.

I have tried using A-type and CNAME for the subdomain, but neither seem to have made a difference.

Any help would be appreciated.

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

Best answer chosen by User

0

scott
Staff
43,761 Points
2012-10-09 2:27 pm EST
Hello Griffin0991,


I see that your domain is using a third party DNS provider. In searching for store.yourdomain.com (with your real domain) I am not showing a record from that provider.

Even if you have created the subdomain on your server, the DNS provider also needs to have a record created so it knows to point to your server.

Best Regards,
Scott M

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Support Center Login

Our Login page has moved, Click the button below to be taken to the login page.

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!