InMotion Hosting Support Center

Trouble with CNAME Resolution

Category: Cpanel

InMotionFans
n/a Points
Asked:
2015-02-07 5:06 pm EST

Hits: 239
I've adjusted the CNAME record "blog.mysite.com" to point to a Hubspot blog. It's been over 48 hours and there is no CNAME resolution. I receive no response when running a ping to "blog.mysite.com" and a traceroute yields high latency and timeouts halfway through.

Is this a problem on inMotion's side?

If I've done something wrong, can someone give me an idea of how to do this correctly?

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

OTHER ANSWERS

0

scott
Staff
43,761 Points
2015-02-09 4:43 pm EST
Hello,

Sorry to hear you are having trouble with your CNAME resolution. I was able to locate the site you mentioned and confirmed the CNAME was set to the hubspot blog. I then checked the main domain to see what the DNS says for that and it is pointed to GoDaddy.

The answer is to either set the CNAME up with GoDaddy, or set the name servers to point to your server and then the CNAME you have set up here will take effect. Either way, you will then be able to see your hubspot blog with your desired subdomain.

Kindest Regards,
Scott M

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Support Center Login

Our Login page has moved. Please click the button below to be redirected to the login page.

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!