WP successfully migrated but not working correctly

Category: Wordpress

accessgroup
Asked:
2012-06-20 1:33 pm EST

Hits: 758
I finally have my Wordpress files and db sorted out correctly. When I use my temp URL to access my site, I'm brought to my wordpress site's 404 page. So, the actual theme in working but none of the links work. Also, none of the relative links work. Can you help me to see what's going on?

Note: I developed this site locally using ServerPress and then migrated it to InMotion. The links somehow seemed to be still tied to the development URL that is only available on my local computer. How can I fix this so it works with my temp URL from InMotion?

http://ecbiz124.inmotionhosting.com/~access60/

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

OTHER ANSWERS

0

Scott
Staff
19,592 Points
2012-06-20 1:52 pm EST
Hello accessgroup,

Here is our article on how to get the Wordpress to work with the Temp URL. Once you do that and are able to get into the dashboard, you may also want to reset your permalinks (change them to default setting, save, then change them back to your desired setting) so that they also do not give a 404 error.

I hope this answers your question. If you have any more questions or information specific to the issue please leave a comment below so we can further assist you.

Best Regards,
Scott M

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!
Ask a Question

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!