Page won't load when I use www.


413webdesign
Asked:
2013-11-28 6:15 am EST

Hits: 593
One of my add-on domains doesn't seem to want to load if I use www., it works fine if I don't use it. All of the other add-on sites that I have set up seem to work fine either way. I'm not sure where to look or what to look for. Did I set something up wrong?

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

OTHER ANSWERS

0

JacobIMH
Staff
9,968 Points
2013-11-29 1:35 pm EST
Hello 413webdesign,

The only one of your domains I couldn't get to load with the www. pre-fix, I was also unable to load up with just the domain name itself. So I'm wondering if possibly you've just modified your local hosts file, and only did an entry for the main domain.

You'd need to actually register the domain name, or at least also add the www. entry to your hosts file as well if that's the problem.

Otherwise, if you were possibly recently making adjustments to a domain, it's possible that its DNS records were not fully propagated, which can take up to 24 hours in some cases.

If you're still having any issues at all please let us know!

- Jacob

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!
Ask a Question

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!