InMotion Hosting Support Center

form submit

2013-04-15 2:23 pm EST

Hits: 475
I recently added a form to my web site and it has been working fine. Yesterday I went to test it and submitted the form from my self to myself. I got an error message saying "bad referrer access denied".
I notice though when I look up my web site on a search engine and open it then test it it will work.
I'm wondering is this what its supposed to do or is there a problem? If so does anyone know how it is corrected?

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.



5,889 Points
2013-04-15 2:52 pm EST
Thank you for your question greenDaf!

Sorry for the trouble with your contact form not working. If you are using <a href="">FormMail</a>, Its possible you may have permissions problems on your .pl file. Its difficult to say without knowing the location of your contact script. If you are using <a href="">PHP mailer</a> or a regular <a href="">PHP script</a> we will need to know where for further diagnostic.

Because this is an open forum, you will want to provide <a href="">tech support</a> with the information on how to replicate the error. Sorry for the inconvenience.

Best Regards,
James R

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Need more Help?


Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail:
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!