Please help--I'm trying to get a script to work.


beaglelady
Asked:
2013-05-19 4:49 pm EST

Hits: 331
It's in perl and it worked fine on HostMonster, but here I get a 404. This is it:
http://biz136.inmotionhosting.com/cgi-bin/Sos.pl

Thanks very much

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

OTHER ANSWERS

0

jamesr
Staff
5,889 Points
2013-05-20 10:16 am EST
Thank you for you question beaglelady!

The reason you get a 404 not found is because the server does not have that file in that location. You will need to append your cPanel username at the end like your temporary URL found in your AMP technical details.

The following example is incorrect:
http://biz136.inmotionhosting.com/cgi-bin/Sos.pl

The following example is correct:
http://biz136.inmotionhosting.com/~userna5/cgi-bin/Sos.pl

Also, keep in mind that Perl scripts will need permissions 755 to work.

Best regards,
James R

You must login before you can post a comment about this answer.

Thank you. I will try this.
beaglelady
16 Points
2013-05-20 10:40 am EST
Like this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!
Ask a Question

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!