when i try to install website builder i get the this notice "This domain was already used in one of your builder accounts"


Mark1234
Asked:
2013-03-19 8:52 pm EST

Hits: 352

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

Best answer chosen by User

1

Arn
Staff
10,585 Points
2013-03-19 9:29 pm EST
Hello Marke1234,

According to your account, your Builder account is already created. Were you trying to create another one? You only get one free one. If you need to add another account, login to the Account Management Panel (AMP), then go to Setting up Premium Web Builder in AMP.

You can also call into support or billing to get that worked out, if you need another account. If you're trying login, you can reset your Builder password within AMP. Live Technical Support (available 24/7) is also your best avenue of support if you are still having problems logging into the account. They can reset it while you're on the phone.

If you have any further questions please a comment at the bottom of this post, or call into live technical support.

Kindest Regards,

Arnel C.

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?
Write New!
Do you want to publish a tutorial to our support center?

News / Announcements

SSL Certficate Warnings
Updated 2014-04-14 11:34 am EST
Hits: 2231
Heartbleed 0-day OpenSSL security bug
Updated 2014-04-14 04:43 pm EST
Hits: 5662

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!
Ask a Question

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!