InMotion Hosting Support Center

Images won't load from subdomain with CloudFlare

Category: Opencart

ooooosh
Asked:
2013-09-10 3:32 pm EST

Hits: 1,390
I have followed the instructions but can not get the config.php to point to images.betterthanabargain.co.uk. where do i go from here?

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

OTHER ANSWERS

0

JacobIMH
9,968 Points
2013-09-10 3:58 pm EST
Hello ooooosh, and thanks for your question.

It looks like your subdomain isn't setup in CloudFlare which is who it looks like you're using as your name servers.

I took a look at <a href="http://blog.cloudflare.com/118431940" target="_blank">CloudFlare's managing DNS records</a> post, and if you read from the <strong>Subdomains not working on CloudFlare</strong> section you should see this:

<em>If a subdomain on your site isn't working, the most common issue is that you didn't add the subdomain to your zone file when you configured the domain. If you are missing a subdomain called "blog", which translates to blog.yourdomain.com, then you simply need to add the missing record as an A record or CNAME.

A record has to point to a server IP address:</em>

<img src="http://farm8.staticflickr.com/7107/7051801437_17efb6cb17_z.jpg" alt="CloudFlare A DNS record">

Hope that helps, please let us know if you had any further questions at all.

- Jacob

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!