InMotion Hosting Support Center

Why is my logo not showing?

Category: Joomla 25

2012-10-05 1:30 pm EST

Hits: 661
After PayPal transactions I redirect users back to secure100... for the SSL feature. Works just fine EXCEPT for one important item... my logo is missing (top left):

my site:


crazy. Why is that happening?

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.



27,085 Points
2012-10-05 2:24 pm EST
Hello Cberry,

I'm sorry that this is happening. The big difference here is how Joomla defines the elements on the page. What's happening is that when you direct it to the other URL - which is valid, Joomla's internal workings do not recognize the path for the logo when running the site on that path.

And, since you did not purchase an SSL, you can't use your normal domain name for the HTTPS path - which can be defined in Joomla. There may be a solution to this in Joomla, but this will require manual adjustment of configuration for which I am not aware. The best way to handle it is to purchase an SSL certificate so that you can use your domain name normally.

If you have any further questions, please contact technical support or leave a comment at the bottom of the page.


Arnel C.

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Joomla Community Google+ Hangout #3

June 3rd, 2014

Thank you @RustyJoomla for letting me speak on the Joomla Community Google+ Hangout!

Click here to watch!

Support Center Login

Social Media Login

Social Login Joomla

Need more Help?


Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail:
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!