Why do I keep getting an error when trying to publish with FrontPage?

Category: Frontpage

mystiquecollection
Asked:
2012-03-03 5:13 pm EST

Hits: 3,043
I am trying to publish an update to my site and I keep receiving this meesage from FrontPage and it will not let me publish:

The web server does not have any authentication methods enabled. It asked for user authentication but did not send a www-authenticate header.

Does anyone know what this means or how to fix it? I have never seen this message before and have published many many times previously.

Thanks.

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

OTHER ANSWERS

0

Tim S.
Staff
9,967 Points
2012-03-05 8:52 am EST
Hi mystiquecollection,

Thanks for posting your question. I'm more than happy to help you today. Sometimes this error is caused by an issue with the FrontPage extensions. I'd suggest logging into cPanel and making sure your FrontPage extensions are installed. If they are, remove the extensions and re-install them. Here's a link that may help you out:

Installing FrontPage Extensions in cPanel

If you need further assistance please feel free to contact us.

Thanks!

Tim S

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!
Ask a Question

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!