A security setting was placed on my site intrinsicvi .com, now I can't publish pages?

Category: Frontpage

adripaz2002
Asked:
2013-04-23 9:51 pm EST

Hits: 741
default message reads, "Forum under maintenance
Please try back later"
Can my website be set to default settings? Want to start from square 1, with a total reset of all changes made to my site. Thanks.

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

OTHER ANSWERS

0

Arn
Staff
17,331 Points
2013-04-24 9:56 am EST
Hello Adripaz2002,

Apologies for the issue with the forum. I reviewed the account, and the problem is that our Systems team shut it down because according to them, it was mainly spam. If you want have to the form reactivated, you will need to reply to their email, or contact live technical support.

Here's an article to help explain Forum Spam: Unattended Forum Spam

If you have any further questions, please contact technical support available 24 hours a day / 7 days a week.

Regards,

Arnel C.
Community Support

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!
Ask a Question

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!