InMotion Hosting Support Center

Some sent emails not being received

2012-06-13 8:22 pm EST

Hits: 1,397
Using Windows Live and an underlying Google Apps/Gmail account for my email. Some sent emails are not being received by some recipients ( and that I know of), when they had been getting them before (about 2 months ago). Not in their spam, no bouncebacks to me, and they show up in my sent folders on both Windows Live and the underlying Gmail account.

I'm getting emails from those same people, but they're not getting them from me, even when I reply to theirs.

Is this a Google issue, or in any way related to my InMotion's servers, even though I have not yet activated my website or emial with them?

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.



40,028 Points
2012-06-14 9:43 am EST
Hello pgbaldwin,

Since none of the domain records are pointing to our servers, there would be no contact made on our side. The MX records are pointing to Google, so they are where you want to start your search.

I hope this answers your question. If you have any more questions or information specific to the issue please leave a comment below so we can further assist you.

Best Regards,
Scott M

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Need more Help?


Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail:
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!