Having trouble sending email


ljohn787
Asked:
2013-05-09 11:12 am EST

Hits: 309
I am on server ecbiz115 and I am having trouble sending emails from my accounts to external addresses. The email was working flawlessly until this morning. I can usually receive an email sent from within the domain, but I tried sending emails to external addresses and I've only received one email out of the roughly 10 test emails I sent. I've also tried sending email from my phone with no luck and have also tried switching to SSL. I am using the correct ports and was able to telnet into my domain via ports 587 and 465.

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

OTHER ANSWERS

0

Scott
Staff
15,308 Points
2013-05-09 11:58 am EST
Hello ljohn787,

Thank you for contacting us. The issue is not with your domain or account. The server has a large number of outbound emails currently and has queued them up. This action was part of a spam prevention action to prevent blacklisting. You should be able to email normally, however let us know if you have any further issue.

Best Regards,
Scott M

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!
Ask a Question

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!