subdomain not being created

Category: Domain Names

vchahal86
Asked:
2011-10-27 10:07 pm EST

Hits: 11,158
Hi,

I've successfully created a number of subdomains, but for some odd reason any time i try to create one now, in cpanel it says it's been created. however, if i go to the url i've created it shows up an error, "Server Not Found".

why is this happening? i have no idea. some times it works, some times it doesn't. this is really affecting my business.

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

Best answer chosen by InMotion Hosting staff

0

Tim S.
Staff
9,967 Points
2011-10-28 7:26 am EST
Hi vchahal86,

Thanks for posting your question. I'm happy to look into this for you, however, I will need your primary domain on the account to do so.

Also, since DNS is involved when creating a subdomain, it may take up to 4 hours to fully propagate.

I hope this helps!

Tim S

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!
Ask a Question

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!