New add-on domains are not going live

Category: Domain Names

AlexBradley
Asked:
2014-04-27 4:32 pm EST

Hits: 14
I have registered two new domains, and set them to be add-on domains on my current account (over a week ago). Is there another step required to propagate the domains and make them live? Entering the domains on a browser still brings up a page saying the domain has been registered, but not the index html file I have uploaded to the correct location on the server. The two domains in question are reneecamus.com and geek-adjacent.com

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

OTHER ANSWERS

0

Scott
Staff
18,098 Points
2014-04-27 11:06 pm EST
Hello AlexBradley,

If the domains were registered through us then they will point to our nameservers by default. However, if you have the names registered elsewhere you will need to point them to our name servers with that registrar. Once that is done, the domain name will display properly within 4-24 hours of propagation time.

Kindest Regards,
Scott M

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!
Ask a Question

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!