InMotion Hosting Support Center

couldnt locate remote server

n/a Points
2014-02-25 4:17 am EST

Hits: 37
I purchased at www.1&1 .it the domain registration for
I set up an addon domain in the cpanel. I updated the DNS at 1&1 to point at and . At 1&1 the status says "active".
I have cloned with softaculous my wordpress test installation from the directory /massarosa to the directory /
I had followed a similar procedure for the site, and it had worked, but for this one when I try to reach the site, the browser displays a message telling me that the site cannot be found. I just checked the DNS records of the two installazions and all the records point to the same IPS.
I'm just wondering if it's a question of time or something else... Can you help me somehow ?
Thsnk you very much
Cesare Bacchini

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.



11,186 Points
2014-02-25 8:50 am EST
It does appear that you have correctly pointed your domain to and I am able to see your site currently without any issues, but propagation can be different for all users. Please allow up to 24 hours for propagation to complete. After that time, you will be able to see your site.

You must login before you can post a comment about this answer.

Like this Question?

Need more Help?


Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail:
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!