Why in the Builder can't I view the pages when I go to the Edit Tab?

Category: Cpanel

KyleSanders
Asked:
2013-05-16 11:39 pm EST

Hits: 325
All I get is scroll bars with the text for each page, to the far upper left, and not the actual full page layout (Design Template) for editing. This just started happening yesterday. Just the day before I was able to edit the pages just fine.

You must login before you can ask a follow up question.

You must login before you can submit an answer.

OTHER ANSWERS

0

BradM
Staff
5,399 Points
2013-05-17 7:26 am EST
Hi KyleSanders,

Sorry to hear about the builder issue you're having, hopefully we can get this sorted out for you. I think to get to the answer, we'll have to ask a few questions first.

1. What browser are you using? For example, is it Internet Explorer, Firefox, Chrome?

2. If the builder was working just fine and then stopped working suddenly, I'm wondering if anything has changed. For example, have you recently added any new content to the site?

3. If you change to a different theme within the builder and try to edit, does this fix the problem? There could be an issue with the theme.

Also, I would recommend clearing your browser's cache and then testing again.

If you can respond with additional information, we'll be happy to review further.

Thanks!
- Brad

You must login before you can post a comment about this answer.

Answer to your questions...
1. I am using Internet Explorer
2. I just edited some text on one of the pages successfully the day before this started
3. Changed to a different theme and this is still happening
4. I went to a different computer thinking that maybe it was a problem on the initial computer...and the problem shows up on the different computer too. So, I don't think it's the cache.
This is really weird!
KyleSanders
11 Points
2013-05-17 2:29 pm EST
I need to get this fixed as soon as I can. We have an event coming up and I need the correct information to be shown on the site. Thanks for any help!
KyleSanders
11 Points
2013-05-17 2:38 pm EST
Hello KyleSanders,

Sorry for the continuing issues that you're experiencing. Please try using the compatibility view in Internet Explorer to see if it will resolve your problem. Click on the link and it will show you how to find it. This is available in the latest versions of Internet Explorer.

I also did email you requesting your login information so that we could try to view the Builder problem by logging in as you. I am unable to duplicate the issue on my Windows 7 system using Internet Explorer 10.

Please provide this information and we will happy to pursue the issue further so that we could resolve it.

If you have any further questions, please leave a comment with more details and and we will be happy to review the issue for you. If we answered your question and it's a great solution for you, please make sure to mark the answer as the BEST answer. Or please leave a comment or note of thanks so that we know your issue is resolved or ongoing.

Arnel C.
Community Support Team
Arn
16,696 Points
Staff
2013-05-17 4:08 pm EST
Like this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!
Ask a Question

Need more Help?

Search

Ask the Community!

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and InMotion Hosting Staff.

Current Customers

Chat: Click to Chat Now E-mail: support@InMotionHosting.com
Call: 888-321-HOST (4678) Ticket: Submit a Support Ticket

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help. Sign up today!